Kada većina muškaraca čuje riječ “frizura”, pomisli na haos na vrhu glave. Međutim, ne razmišljaju uvijek o dlakama na licu. Ne obraćajući pažnju na to kako vaše dlake na licu utiču na vašu frizuru, propuštate priliku da svoj stil podignete na viši nivo.

Zaključili smo da će brada igrati važnu ulogu u mnogim trendovskim stilovima 2022. godine. Sve više muškaraca shvata da brada može lijepo uravnotežiti i upotpuniti frizuru, a uzimaju u obzir i jedno i drugo kada gledaju različite frizure. Brade ne samo da dodaju dodatnu dimenziju muškim frizurama, već pružaju još jedan izlaz za samoizražavanje i kreativnost.

Postoji nekoliko elemenata koje treba uzeti u obzir prilikom kombinovanja frizure i brade. Morate uzeti u obzir tip kose, sposobnost rasta brade, dužine i druge faktore koji mogu napraviti ili prekinuti šišanje frizure i brade. Zvuči komplikovano, zar ne?

Ali ne bojte se – zato smo napisali ovaj članak. Pronaći ćete naše vrhunske frizure za muškarce s bradom i nešto o tome kako to tačno funkcioniše. Bilo da želite pustiti brkove ili gustu bradu, ovdje ćete pronaći frizuru i bradu koja vam odgovara, te koju možete iskoristiti za sebe.

1. Uredan Pompadour stil s prorezom za bradu

Prorezi na bradi postaju tako česti, ali im treba više pažnje nego što mislite. Brada postaje gušća prema dnu ostavljajući strane malo tanje kako obrazi ne bi izgledali pahuljastije. Osim toga, kosa je također vrlo otmjena s tom sljepoočnjom kosom, a tanki pompadour čini je savršenim stilom.

2. Četkanje na vrhu i češljanje brade prema dolje

Balansiranje lica jedan je od prioriteta koje treba uzeti u obzir prilikom stilizovanja. Ovdje vidimo da je četkanje prilično gusto, kao i brada. Budući da se savršeno uravnotežuje lice sa suženom stranom, a uredna brada čini ovaj stil savršenim.

3. Ravna linija

U posljednje vrijeme ono brijanje s uspravnim prorezom u blizini kozje bradice postaje sve popularnije, baš kao što je ono brijanje na sljepoočnici postalo trendi. Ova brada koja od gušće dlake vuče težinu prema čeljusti i čini da kosa izgleda vrlo mirno i opušteno. Kome se to ne sviđa?

4. Pramenovi kose na stranu

Za ovaj stil morate imati jako dobar volume kose. Pramenovi kose na vrhu i na bradi su savršeno gusti, te govore da su održavani. Volumen na vrhu i na dnu ono je što ovaj stil čini odličnim.

5. Top Knot stil

Man-Bun-hairstyle-Undercut-with-Beard-e1503473889397

Budimo iskreni, svi smo čekali bezobrazni gornji rep s raštrkanom bradom. Evo ga, bočne strane mogu biti poprilično izbrijane s više debljine prema brkovima i bradi. Gornji dio je usmjerio pažnju na čvor, što ga čini stilom koji se temelji na samom središtu lica.

6. Bočna i zadnja strana podšišana

Ako ste ikada bacili pogled na članak o inspiraciji za šišanje, vjerojatno ste vidjeli kako se pojavio podrez. To je jedan od onih klasičnih stilova koji ide uz gotovo sve, a ne iznenađuje, to je jedna od najboljih frizura za muškarce s bradom. Dužina vase frizure i dužina vaše brade trebaju biti iste. Ako stavite na mašinicu za šišanje veličinu 3, sa strane i na stražnjoj strani vaše kose, podrežite bradu s veličinom 3. To stvara ujednačen, uravnotežen izgled.

7. Hipster s bradom i naočalama

Vidim li samo ja ili i ti vidiš dva četkanja? Jedno je na čelu, a drugo je točno na toj dugoj bradi. Sveukupna gustoća ili volumen je toliko gust da se čini kako izgleda potpuno grubo. Trik je ovdje imati mješavinu na sljepoočnici s gustim volumenom, bez istanjivanja i bez sužavanja.

8. Obojeni Pompadour Fade

Obojeni pompadour, sužene strane s obrijanim-fadeovanim stražnjim i sljepočnim dijelom, te fade-ovanom bradom. Ova brada je prilično svestrana tako da se mogu sakriti “rupe u bradi” i moćete imati gustu kozju bradicu s tom teksturom tako da se više fokusa raspoređuje na fensi gornji dio i fancy bradu.

9. Intenzivni slojeviti bočni zamah

Sve u vezi ovog izgleda je predivno. Gornji dio je savršeno slojevit s primjesama bočnog zamaha sa strane koje su blago sužene, a brada svojom gustoćom samo imitira vrh.

10. Gusta brada sa zaobljenim vrhom

Ponekad morate pustiti bradu da preuzme vodstvo sa svojom nevjerojatnom teksturom i gotovo savršenim volumenom. Brada ovdje potpuno krade predstavu sa svojim ravnim i gustim pramenovima koji stoje visoko. Vrh je međutim lagano zaobljen prema gore.