Naša politika povrata novca traje 30 dana. Ako je prošlo 30 dana od vaše kupovine, ne možemo vam ponuditi povrat novca ili zamjenu.

Da biste imali pravo na povraćaj, vaš predmet mora biti nekorišten i u istom stanju u kojem ste ga primili. Takođe mora biti u originalnom pakovanju.

Nekoliko vrsta robe je izuzeto od vraćanja. Pokvarljiva roba poput šampona, ulja i balzama ne može se vratiti.

Povrat proizvoda

Povrat robe možete predati ili poslati na adresu: OD Man Power(Odjel korisničke službe), Ramiza Salčina 91., 71 000 Sarajevo, BiH bez nepotrebnog odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kad ste nam uputili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora.

U slučaju raskida ugovora, potrošač je dužan o svom trošku vratiti proizvod trgovcu. Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Može se izvršiti povrat robe za proizvod koji nije bio korišten, te da je isti zapakiran sa svim dijelovima i dokumentacijom (važećim računom kao jedini dokaz kupnje).

Reklamacije

Ako imate reklamaciju vezano za dostavljeni proizvod, molimo Vas da se javite pisanim putem na e-mail brudazabradu@gmail.com. Kupac je dužan čuvati račun.
Garantujemo da će proizvod koji se koristi skladno priloženim uputstvima pravilno funkcionirati. U slučaju nedostataka obavezujemo se da ćemo izvršiti zamjenu proizvoda u razumnom roku sukladno Zakonu o obveznim odnosima.

Trebate pomoć?

Kontaktirajte nas putem e-mail adrese: brudazabradu@gmail.com za pitanja povezana sa povratom i reklamacijom proizvoda.